3. Zepter Medical – Bioptron

TEL: 0765863665, zep162@yahoo.com

 

Terapia cu lumina polarizata tip: BIOPTRON

Tratamentul cu Lumina Vizibila Incoerenta Polarizata, tip Bioptron, foloseste un anumit spectru al luminii, asa cum se intilneste si in radiatia solara, excluzind insa radiatiile potential nocive, precum cele ultraviolete.

Acest tip de tratament ajuta la echilibrarea si regenerarea tegumentelor, regland procesele biologice si conducind in final la vindecare.

Lampa “Bioptron” inglobeaza in ea o parte mica, dar eficienta a luminii solare, cu care zi de zi putem sa ne aparam sanatatea, fara cel mai mic efect daunator. Lampa Bioptron nu are efecte secundare daunatoare, utilizarea acestei lumini este simpla si se foloseste ca remediu la numeroase probleme de sanatate. Actionand pozitiv si benefic asupra sistemului biologic, stimuleaza anume fortele de autovindecare, elimina suprasolicitarea organismului si declanseaza procese de regenerare.

Terapia cu lumina polarizata Bioptron are importante caracteristici de autoreglare. Ridica la nivel normal procesele biologice de nivel scazut, readucand la normal pe cele cu nivel ridicat si intareste sistemul de autoaparare a organismului, stimuleaza metabolismul intern, ajutand organismul sa se refaca singur.

Sistemul de terapie Bioptron are cateva caracteristici importante. Lumina emisa este multicolora in comparatie cu lumina laser care este monocolora, are o energie ridicata si se propaga intr-o banda de latime foarte ingusta. Lumina Bioptron se propaga intr-o banda larga, in multe culori si cu energie redusa. O alta caracteristica fundamentala este polaritatea luminii. Aparatele Bioptron de terapie emit lumina polarizata. Aceasta inseamna ca undele se transmit exclusiv in planuri paralele, fiind create de un sistem de oglinzi special. Lumina astfel polarizata, având unele proprietati aparte, este folosita apoi in terapie. Este foarte important faptul ca spectrul luminii Bioptron se situeaza intre 400–200 nanometri, ceea ce inseamna ca aceasta lumina nu contine raze ultraviolete (aceste raze daunatoare având spectrul cu mult sub 400 nanometri). Asa se explica faptul ca dupa tratament pielea nu se inroseste, nu se bronzeaza, lumina fiind complet inofensiva si pentru ochi. Razele emise de lampa Bioptron in mica masura contin raze infrarosii, ceea ce asigura actiunea in profunzime, temperatura, in cursul tratamentului, ajungând la maximum 37 °C, deci depasind doar cu un grad temperatura normala a corpului.

Efectele benefice ale terapiei cu lumina polarizata Bioptron

Tratamentul cu lumina polarizata cumulat cu utilizarea unor preparate cosmetice asigura mijlocul ideal de mentinere a frumusetii

-in 6–8 zile, aplicând un tratament zilnic de 10 minute, se vor reduce durerile reumatismale si ale articulatiilor
-in afectiunile ORL si in alergii, tratamentul de 6 minute repetat de 2–3 ori pe zi ajuta la eliminarea secretiilor
-in durerile musculare lumina polarizata se dovedeste un bun calmant
-in guta (reumatism) se manifesta benefic actiunea luminii polarizate de stimulare a metabolismului celular
-in accidentarile sportivilor – actiunea analgezica si de regenerare
-in afectiuni ginecologice, in bolile inflamatorii ale aparatului respirator si ale cavitatii bucale isi dovedeste efectul antiinflamator
-in bolile arteriale – actiunea de regenerare, de stimulare a metabolismului celular
-in tratarea durerilor de cap inlatura stresul si scade tensiunea arteriala
-intareste sistemul imunitar al organismului prin sporirea numarului fagocitelor si eliminarea starilor de stres

Se pot trata: acnea, eczema, inflamatiile pielei, ulcerul varicos, arsurile tegumentelor, artrite reumatice, durerea de spate, traumatismele musculare, durerile articulare, etc.

In medicina estetica, pot fi tratate, ridurile fine (laba gastei), celulita, datorita efectelor de regenerare si biotrofice, celulita in combinatie cu raze infrarosii.

Aceasta terapie a fost acceptata ca o noua forma de tratament in prevenirea, terapia si regenerarea organismului uman. Exista 100 de aplicatii autorizate, 1000 de clinici care folosesc aceasta terapie. Va recomandam sa consultati mai intai medicul pentru a sti daca acest tratament se poate aplica si la dumneavoastra.

Tipuri de bioptron

Toate cele trei tipuri de bioptron sunt destinate atat folosirii in centrele medicale de specialitate si in centrele terapeutice dar si acasa.

  

1. BIOPTRON Compact IIIAparatul de Terapie cu Lumină BIOPTRON Compact III este creat pentru a fi folosit acasă, în spitale şi în centre terapeutice. Aparatul este uşor de folosit de oricine, iar pentru a fi cât mai confortabil, este prevăzut cu un timer care emite un semnal la fiecare două minute. Aparatul este ambalat într-o cutie de plastic uşor de manevrat şi de depozitat acasă sau pentru călătorii.
Diametrul filtrului pentru BIOPTRON Compact III este de aprox. 4 cm.INFORMAŢII TEHNICE

Aproximarea diametrului filtrului 4 cm
Alimentarea la reţea 100-230 V~, 50/60 Hz
Consumul de energie 56 VA
Puterea specifică becului de halogen 20 W
Clasa de protecţie Class II, IP 20
Tipul de aparat Tip BF
Greutate (fără trepied) 0,5 kg
Temperatură ambientală  
     – Funcţionare +10°C până la +40°C
     – Depozitare -30°C până la +45°C
Lungimea de undă 480 – 3400 nm
Gradul de polarizare >95% (590 – 1550 nm)
Densitatea de putere specifică av. 40 mW/cm2
Energie luminoasă per minut av. 2.4 J/cm2
Etichetră CE

Toate aparatele de Terapie cu Lumină BIOPTRON sunt fabricate în Elveţia de BIOPTRON AG.

Procedeul de folosire este usor pentru oricine. Este echipat cu un ceas, care emite un semnal de avertizare la fiecare 2 minute. Diametrul filtrului Biptron compact III este de circa 4 cm.   

2. BIOPTRON Pro 1


Faceţi click aici pentru mai multe detalii
  Aparatul pentru Terapie cu Lumină BIOPTRON Pro 1 este creat pentru a putea fi folosit acasă, în spitale şi centre terapeutice. Aparatul este disponibil cu un suport funcţional pentru podea şi/sau cu un suport ergonomic pentru masă care permite folosirea cu uşurinţă acasă şi în mediile profesionale. Reglarea cu uşurinţă a înălţimii şi înclinaţia capului, cât şi capacitatea acestuia de a se roti la 360°, permit folosirea lui confortabilă în aproape orice poziţie. Tratamentele pot fi uşor cronometrate, până la 30 de secunde, cu ajutorul unui panou de control electric. Un distanţier integrat asigură reglarea distanţei faţă de suprafaţa de piele care urmează a fi tratată. Suportul pentru masă este echipat şi cu o husă care să protejeze aparatul de praf şi cu o pernuţă confortabilă (poate fi dezinfectată, schimbată şi este lavabilă).
Diametrul filtrului BIOPTRON Pro 1 este de aproximativ 11 cm.DATE TEHNICE

Aproximarea diametrului filtrului 11 cm
Alimentarea la reţea 100-240 V~, 50/60 Hz
Consumul de energie 160 VA
Puterea specifică a becului de halogen 50 W
Clasa de protecţie Class II, IP 20
Tipul de aparat Tip B
Greutate  
– cu suport pentru masă 3.4 kg
– cu suport pentru podea 7.8 kg
Temperatura mediului  
– Funcţionare +10°C până la +40°C
– Depozitare -30°C până la +45°C
Lungimea de undă 480-3400 nm
Gradul de polarizare >95% (590-1550 nm)
Densitatea de putere specifică av. 40 mW/cm2
Energie luminoasă pe minut av. 2.4 J/cm2

Mecanismul de folosire este disponibil prin asezarea Bioptron-ului pe podea sau pe o masa ergonomica. Lumina este foarte usor de ajustat, iar capul mobil poate fi rotit 360 grade.
Diametrul filtrului este de circa 11 cm.   

3. BIOPTRON 2Aparatul medical BIOPTRON 2 este proiectat pentru a fi folosit în clinici, cabinete medicale şi saloane de înfrumuseţare. Durata fiecărei şedinţe de tratament poate fi selectată cu uşurinţă până la 95 de minute, împărţite în minute şi controlate de un cronometru integrat prevăzut cu afişaj. Forma sa în unghi permite ca aparatul să fie fixat în poziţii diferite, astfel încât toate zonele corpului să fie tratate.
Diametrul filtrului pentru BIOPTRON 2 este de aprox. 15 cm.INFORMAŢII TEHNICE

Aproximarea diametrului filtrului 15 cm
Alimentarea la reţea 100-240 V~, 50/60 Hz
Consumul de energie 1.4 – 1.0 VA
Siguranţă T2A/250 V
Puterea specifică becului de halogen 90 W
Clasa de protecţie Class I , IP 20
Greutate (fără trepied) 4,3 kg
Temperatură ambientală  
– Funcţionare +10°C până la +40°C
– Depozitare -30°C până la +45°C
Lungimea de undă 480 – 3400 nm
Gradul de polarizare >95% (590 – 1550 nm)
Densitatea de putere specifică av. 40 mW/cm2
Energie luminoasă per minut av. 2.4 J/cm2
Etichetră CE

Este destinat cu precadere cadrelor medicale profesional instruite. Prezinta un soft, cu ajutorul caruia este controlat. Datorita formarii diferitelor unghiuri este usor de pozitionat pe zona de tratament a pacientului. Diametrul filtrului este de circa 15 cm.

  

COLOR TERAPIA BIOPTRON

Aparatele Bioptron folosesc 6 culori terapeutice: rosu, albastru, galben, verde, portocaliu si violet, avand 5 puncte focale:

  • Rezerva de energie
  • Putere si rezistenta
  • Pielea si tesuturile corpului
  • Metabolism
  • Incepe din interior

Astfel, Color Terapia Bioptron se bazează pe presupunerea că toate organele au frecvenţe caracteristice şi variaţii ale sănătăţii, iar boala este o reacţie naturală a corpului la epuizare. Epuizarea cauzează o schimbare a frecvenţei de energie, care afectează starea de sănătate a organului. Frecvenţele corespunzătoare fiecărei culori a luminii soarelui – şi celor 7 filtre colorate care se ataşează aparatului medical Bioptron – corespund frecvenţei fiecăruia dintre cele 7 centre principale de energie, cunoscute drept chakre, şi frecvenţei organelor, muşchilor şi oaselor care se găsesc în aceeaşi zonă ca şi chakrele. Chakrele corespund şi glandelor noastre endocrine, care produc hormoni. Culorile pot fi folosite pentru galvanizarea întregului sistem sau pentru a activa chakrele individuale. Se crede că are un efect puternic asupra părţii fizice, spirituale şi mentale a fiinţei umane.

Un mod reuşit de a vă păstra sistemul holistic armonios şi echilibrat este expunerea fiecărei chakre la culoarea potrivită timp de un minut în fiecare zi, acţionând asupra anumitor afecţiuni, după cum urmează:

Indigo – chakra coroanei, folosit pentru insomnie şi lipsă de concentrare
Violet – chakra sprâncenei, folosit pentru aseptizare după tratament cosmetic facial şi pentru a calma durerea de cap
Albastru – chakra gâtului, folosit pentru dureri de gât şi susţinerea unui discurs public
Verde – chakra inimii, folosit pentru stări de şoc şi epuizare
Galben – chakra plexului solar, folosit pentru detoxifiere şi o minte limpede
Portocaliu – chakra sacrală
Roşu – chakra de bază, folosit pentru muşchi contractaţi si entorse

Color Terapia oferă o stare de bine persoanelor care se îngrijesc de sănătatea lor. Folosind cele şapte culori ale spectrului, Color Terapia Bioptron are ca scop echilibrarea şi intensificarea chakrelor şi ajută la stimularea procesului de vindecare a organismului.

Alte produse medicale marca Zepter puteti viziona pe site-ul: http://www.zepter-medical.com/index.php

Informatii la tel: 0765863665, zep162@yahoo.com

                                                                                                                                                                                                                                                     Aparat de masaj Zepter

Termometru digital

TERMOMETRUL SOFISTICAT VĂ ŢINE INFORMAT!

CE LE RECOMANDĂ?
* concepute în colaborare cu o echipă internaţională de medici experţi şi consultanţi
* superior termometrelor tradiţionale (termometrele cu mercur)
* alegerea tipului de măsurare (axială, orală, rectală)
* măsurare rapidă (o sesiune durează 10 seconde)
* precizie mare a măsurării (deviere ± 0,1 ºc)
* vârf aurit cu senzor antialergic
* capăt adjustabil anatomic (măsurare confortabilă)
* greutate foarte mică (cântăreşte doar 12 g)
* utilizare uşoară (o singură apăsare pe buton)
* memorează ultima temperatură măsurată
* termometru sofisticat (vă avertizează la valorile de temperatură ridicate şi scăzute, erori de măsurare, puterea bateriilor)
* calitate superioară a materialului şi fabricaţiei
* rezistent la apă
* design modern, ergonomic
* fără investiţii suplimentare (cu excepţia înlocuirii ocazionale a bateriilor)
* garanţie 2 ani
* testate clinic
* marcă CE 0197 (certificate ca aparate medicale)

ELECTRO ACUPUNCTOR

ELECTRO-ACUPUNCTOR ZEPTER

Acest dispozitiv foloseste o metoda avangardista complet nedureroasa, inlocuind acul din acupunctura traditionala cu stimularea prin impulsuri electronice. Stimularea este transmisa prin intermediul a 36 de ace conducatoare, placate cu aur. In plus, capacitatea unica BIO-FEEDBACK (raspuns biologic) a dispozitivului rezolva problema aplicarii corecte prin localizarea exacta a punctului ce urmeaza a fi stimulat.
Ce tip de dureri pot fi ameliorate ?
Electro-acupunctorul este eficient in calmarea: migrene, dureri si intinderi musculare, stres si insomnie, dureri de spate, de umeri, de coate si genuchi, reumatism, artrita, dureri generate de degenerescenta articulata, etc. Acest aparat poate fi utilizat si pentru revitalizarea si tonifierea corpului.
Nu poate fi folosit in caz de tulburari cardiace, probleme coronaniene, tromboza, sarcina.

 

Termometru de frunte cu infrarosii Zepter

Termometru de frunte cu infrarosii Zepter

Testat clinic, ergonomic si practic, termometrul Zepter Vital System, este solutia inovatoare de a monitoriza starea dumneavoastra febrila, cu o simpla atingere.
– design ergonomic
– scanare si masurare ultrarapida
– afisare in grade Celsius sau Fahrenheit
– display mare, alarma de febra, 9 memorii pentru rezultate

Doar pe baza de comanda, livrare in 4-5 zile.

  
Tensiometru digital automat Zepter

Tensiometru digital automat Zepter

Afisaj LCD de dimensiuni mari, pentru o citire usoara.
Stocheaza in memorie pana la 42 rezultate cu data si ora masurarii.
Oprire automata dupa 3 minute de nefolosire.
Sistem nou, Fuzzy Logic System: un microcalculator care determina presiunea de umflare ideala in functie de tensiunea sistolica si dimensiunea bratului, astfel incat viteza de masurare si de comfort au crescut in mod semnificativ.
Testat clinic. Doar pe baza de comanda.
 
Aerosol/nebulizator cu compresor Zepter

Aerosol/nebulizator cu compresor Zepter

Un aerosol portabil ce poate fi demontat si asamblat cu usurinta pentru o curatare aprofundata si lipsita de eforturi.
Dimensiunile sale reduse si bateriile reincarcabile fac ca acest aparat sa fie portabil si usor de utilizat ori de cate ori este nevoie si oriunde va aflati.
Eficacitatea acestui produs a fost clinic validat de catre experti internationali medicale.

-compact si portabil
– rapid si silentios
– sigur si usor de folosit
– masca pt copii si adulti + piesa de gura ergonomica
– indicator nivel de baterie
– incarcator (si pentru masina, de 12V) si baterii reincarcabile incluse in pachet

Doar pe baza de comanda, livrare in 4-5 zile

Epilator Zepter cu acumulator, 36000 rot/min, nedureros

//

this amazing hair remover is rechargeable for your ultimate convenience the epilation head has 18 tweezers to remove hair quickly and comfortably for up to weeks the zepter hair remover is designed to be used on all your sensitive areas including individual facial hairs on the lip and chin legs bikini line and underarms zepter hair removal removes hair at the root so your legs can stay silky smooth for up to weeks zepter rsquo tweezers which open and close 36 000 times minute can remove even the shortest and most stubborn hair gentler than ever ergonomic and easy to use it follows the natural curve of your legs it glides over the surface of the skin barely touching it built in safety mechanism which slows and stops the device when it is pressed too hard against the skin eliminates irritation and discomfort strong enough to do the job yet gentle enough to protect your skin with the zepter hair removal say goodbye to razor nicks and bruises unpleasant messy chemical and wax preparations and expensive salon electrolysis treatments pentru mai multe detalii va rog vizitati http www zepter medical com index php 213

Epilator Zepter cu acumulator, 36000 rot/min, nedurerosEpilator Zepter cu acumulator, 36000 rot/min, nedureros foto mare

Informatii: 0765863665, zep162@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s