2. Zepter Home Care – Air Therapy, Aqueena, Tutto Luxo

TEL: 0765863665, zep162@yahoo.com

 

Zepter International este o companie multinationala, specializata in producerea, comercializarea si distributia in intreaga lume de bunuri de larg consum de cea mai buna calitate, in principal prin intermediul vanzarilor directe. La fiecare 2 secunde, in lume are loc o noua prezentare Zepter, intrucat compania este prezenta pe 5 continente, in peste 40 de tari. Anul acesta, Zepter International implineste 15 ani de existenta pe piata din Romania, timp in care s-a straduit sa contribuie la imbunatatirea calitatii si stilului de viata al oamenilor. Misiunea Zepter pentru sanatate si frumusete este sustinuta in Romania de numeroase produse, clasificate in 4 branduri: HOME ART, MEDICAL, HOME CARE si COSMETICS. Datorita cresterii si dezvoltarii sale continue, Grupul Zepter si-a extins cu succes afacerile si in domeniul financiar si cel al asigurarilor.

Daca sunteti preocupati de calitatea aerului pe care il respirati, intotdeauna aveti nevoie de Therapy Air, sistemul de purificare a aerului de la Zepter!

 Acasa, la birou, la scoala, la sala de gimnastica, la restaurant, in camera copiilor, Therapy Air, cel mai avansat si eficient sistem de purificare a aerului de interior, va protejeaza sanatatea oriunde ati fi. Therapy Air elimina poluantii din aerul de interior si distruge toate virusurile, bacteriile, particulele de praf, polen, mucegai si alti poluanti prezenti in orice mediu. Aerul este absorbit prin perforatiile de pe panoul frontal al aparatului si este trecut printr-un filtru multistratificat (ce elimina particulele de praf, sporii, acarienii). Ulterior, ozonul ce se formeaza in interiorul aparatului distruge integral toate microorganismele si alti poluanti ramasi. Trecerea prin catalizator – unde sunt neutralizate si mirosurile neplacute – incheie procesul de purificare. La final, aerul este imbogatit, prin intermediul functiei de aromaterapie, cu arome ce au efect pozitiv asupra starii noastre fizice si psihice. Produs in Germania.

THERAPY AIR® – O SOLUŢIE NATURALĂ ŞI INGENIOASĂ
CUM FUNCŢIONEAZĂ THERAPY AIR®:

 1. Microfiltrul îndepărtează poluanţii din aer, se schimba la 6 luni
 2. Modulul de activare a oxigenului
  generează ozon care distruge microorganismele şi poluanţii rămaşi care se depun pe…
 3. …Catalizator
  Bacteriile, ciupercile etc… sunt distruse printr-un proces eficient şi complet sigur. Ozonul este îndepărtat din aerul evacuat. Se schimba la 1 an.
 4. Aromaterapia,
  răspândită cu ajutorul containerelor de gel Swisso Logical, îmbogăţeşte aerul purificat cu macroparticule aromate

Therapy Air® este cel mai eficient purificator de aer. Funcţionează la nivel:

Biologic – ozonizează aerul aşa cum a fost el creat de natură
Chimic – omoară bactriile şi poluanţii

OZONUL: UN FACTOR BENEFIC IMPORTANT ÎN FUNCŢIA DE AUTOPURIFICARE A ATMOSFEREI. Datorită lui Therapy Air® şi “Tehnologiei Therapy Air®” (TAT®) sale unice, puteţi respira aer pur, aşa cum este el creat de natură: Therapy Air® purifică silenţios aerul printr-un proces de curăţare în 3 paşi. Este important să subliniem că aparatul are o funcţie controlată de producere a ozonului. Ozonul nu maschează mirosurile: el oxidează aceşti compuşi şi înlătură mirosurile lor. Ozonul este un oxidant puternic, capabil să distrugă o gamă variată de virusuri, bacterii şi alte toxine. El oxidează şi fenolii (un compus otrăvitor al metanolului şi benzenului), pesticidele, deşeurile chimice manufacturate şi compuşii aromatici (mirositori).

  http://www.therapyair.com/ro_RO/index1.php?m=1101

Therapy Air® Plus a fost primul aparat certificat de TÜV-Nord ca “adecvat pentru persoanele alergice”.… NU DOAR PENTRU PERSOANELE ALERGICE. Therapy Air® Plus este un ajutor pentru persoanele care suferă de astm şi alergii şi protejează împotriva poluanţilor din aerul de interior. În scurt timp veţi observa o diminuare a durerilor de cap şi a disconfortului bronşic.Therapy Air® Plus filtrează:

 • Polen
 • Particule respirabile
 • Alergeni din praf

şi ajută în lupta împotriva:

 • Bacteriilor
 • Virusurilor
 • Mucegaiului

De asemenea, Therapy Air® Plus neutralizează
mirosurile neplăcute provenite de la:

 • Mâncare
 • Animale de casă
 • Ţigări
FIŢI SĂNĂTOŞI RESPIRÂND AER CURAT !

Therapy Air® Plus este portabil şi poate fi folosit oriunde datorită greutăţii reduse şi formei.
Folosiţi-l acasă (în living, dormitor, camera copiilor), la serviciu, la birou, în magazin, în centrele de fitness, în cabinetele medicale, hoteluri, restaurante sau săli de cinema sau teatru.

Therapy Air® Plus se remarcă prin consumul foarte scăzut de energie.

Therapy Air® Plus este foarte silenţios şi nu vă perturbă somnul preţios. Vă veţi trezi sănătoşi şi veţi începe o zi nouă şi activă, încărcaţi de energie si motivaţi.

Cum funcţionează Therapy Air® Plus
Procese de purificare în trei etape

Purificatorul de aer de la Zepter este echipat cu „Tehnologia Therapy Air®” (TAT®), care permite eliminarea anumitor poluanţi din aerul de interior în trei etape.

1. În prima etapă, UNITATEA DE FILTRU HEPA integrată (eficienţă ridicată de filtrare a particulelor din aer) elimină poluanţii din aer.

2. Aparatul mai este echipat şi cu un MODUL DE OXIGEN ACTIV – sistem care controlează producţia de ozon. Aceasta înseamnă că nu maschează mirosurile, ci le oxidează componentele şi le neutralizează. Modulele care activează oxigenul produc ozon. Ozonul este un oxidant care distruge o varietate largă de virusuri, bacterii şi alte toxine. De asemenea, oxidează fenolul, pesticidele, reziduurile chimice şi compuşii aromatici (mirosurile neplăcute), cum ar fi fumul de ţigară.

3. Orice poluanţi care au rămas sunt apoi captaţi de CATALIZATOR. Astfel, procesul eficient din a treia etapă distruge în siguranţă ciupercile şi bacteriile. Aerul purificat nu mai are ozon.

4. Folosirea AROMATERAPIEI cu Therapy Air® Plus este opţională. Gelurile* variate de aromaterapie sunt uşor de folosit.

* Gelurile nu sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii.

Disponibile/ambalate în recipiente individuale, care se introduc cu uşurinţă în partea din faţă a aparatului, aceste arome creează o atmosferă plăcută.

În prezent, sunt disponibile următoarele esenţe SWISSO LOGICAL, produse de compania elveţiană Intercosmetica exclusiv pentru Zepter International:
RELAX: Esenţele calmante de iasomie, pepene galben, violete şi lemn de trandafir creează o senzaţie de calm interior şi relaxare.
ENERGY: Elementele revitalizante precum ceaiul verde, grapefruitul, lâmăia şi lemnul de santal, stimulează concentrarea la birou sau la şcoală şi energia în timpul exerciţiilor fizice.
HAPPINESS: Activează şi vitalizează cu ajutorul esenţelor de bergamotă, iris, lemn de santal, cedru, cardamom şi o notă de mosc.

AROMA PERFECTĂ PENTRU ORICE MOMENT

Gama de geluri aromate din care puteţi alege creşte continuu.
Gelurile Aromate Swisso Logical sunt produse pe bază de ingrediente naturale şi sunt conforme cu standardele internaţionale IFRA, RIFM şi EU pentru odorizante.

RELAX

cod PWC-503-061
pentru Therapy Air®

Esenţele calmante de iasomie, pepene galben, violete şi lemn de trandafir creează o senzaţie de calm interior şi relaxare. Este aroma ideală când sunteţi obosit sau stresat din cauza unei situaţii tensionate şi dificile. Dacă suferiţi de alergii, dureri de cap sau răceli, îl puteţi folosi pentru a vă redobândi calmul şi liniştea.

ENERGY

cod PWC-503-062
pentru Therapy Air®

Cu ajutorul elementelor revitalizante precum ceai verde, grapefruit, lâmăie şi lemn de santal, aroma Energy poate ajuta la stimularea productivităţii şi a concentrării. Folosiţi-l la birou, în sala de gimnastică sau la şcoală, oricând doriţi să vă îmbunătăţiţi activitatea mentală. În plus, dacă sunteţi răciţi sau aveţi febră, dacă sunteţi obosiţi sau bolnavi, aroma Energy este stimulentul perfect pentru Dumneavoastră!

  

HAPPINESS

cod PWC-503-060
pentru Therapy Air®

Aroma Happiness cu esenţe de bergamotă, iris, lemn de santal, cedru, cardamom şi o notă de mosc, va activa receptorii olfactivi şi va conferi un elan pozitiv care vă va ajuta pe parcursul zilei. Prin urmare, dacă sunteţi depresiv sau într-o dispoziţie proastă, aduceţi puţină Fericire în viaţa dvs.

  

Proprietăţile aparatului Therapy Air® Plus sunt biologice, prin ozonizarea aerului, şi chimice, prin distrugerea bacteriilor şi poluanţilor.

Tehnologia Filtrelor
Therapy Air® Plus are o UNITATE DE FILTRU HEPA care realizează 99% din rata de purificare a aerului. Filtrele HEPA sunt captatori foarte eficienţi de particule, ceea ce reprezintă o tehnologie eficientă şi efectivă de purificare a aerului. Aceste filtre de densitate ridicată au fost, la început, create pentru călătoriile în spaţiu, dar acum sunt folosite oriunde este nevoie de aer complet purificat. De aceea, tehnologiile de purificare a aerului, care au la bază sistemele de filtre HEPA, sunt folosite în sălile de operaţie, dar şi în laboratoarele medicale, tehnice şi chimice.

 

Ultima inovaţie pentru a respira în siguranţă

Acest aparat performant încorporează înaltă tehnologie, un design deosebit şi este simplu de folosit. Are la bază o tehnologie revoluţionară care menţine spaţiile noastre de locuit curate şi sigure. Therapy Air® iOn este produsul Home Care pe care l-aţi aşteptat.
Reproducând mecanisme naturale, Therapy Air® iOn este pe cât de multifuncţional, avansat tehnologic şi modern, pe atât de simplu de folosit. Cu ajutorul lui, vă veţi bucura de aer pur, precum cel al pădurilor, peste tot în jurul Dumneavoastră.

Cercetătorii, experţii şi tehnicienii din cadrul companiei Zepter International au proiectat şi au realizat pentru Dvs. un aparat cu adevărat inovator.
Acest dispozitiv încorporează o tehnologie sofisticată, capabilă să combată o multitudine de ameninţări la adresa sistemului respirator şi a sănătăţii Dvs. Una dintre caracteristicile cele mai importante ale Therapy Air® iOn o constituie faptul că utilizatorul poate beneficia de puterea şi tehnologia incredibile ale acestui aparat folosind o interfaţă simplă, directă. Setările Dvs. preferate pot fi programate prin simpla apăsare a unui buton.

Therapy Air® iOn reprezintă soluţia ideală pentru a ne menţine spaţiile de locuit curate şi sigure, întrucât filtrează, purifică şi îmbogăţeşte aerul cu ioni negativi. Ionii negativi, pe langa faptul ca au proprietatea de a capta particule si praf din aer, au si efecte benefice asupra organismului uman: intarirea sistemului imunitar, stimularea metabolismului, stimularea circulatiei sanguine, anuleaza simptomele alergice, alinarea migrenelor, neutralizeaza efectul stresului, elimina insomniile, stimularea creativitatii si a capacitatii mentale, determina o mai buna concentrare si o capacitate de memorare mai buna.

Zepter Therapy Air® iOn de la Zepter este prevăzut cu 5 filtre de purificare a aerului:

 1. filtru antistatic (Filtru Pre-electrostatic); se schimba la 6 luni,
 2. filtru antibacterian (Filtru Mediu); se schimba la 6 luni,
 3. filtru HEPA (Filtru HEPA); se schimba la 1 an,
 4. filtru antialergenic (Filtru antialergenic tratat cu Ag); se schimba la 1 an,
 5. filtru de carbon activ (Filtru dezodorizant CA), se schimba la 1,5 ani,

Toţi poluanţii din aer sunt eliminaţi atunci când trec prin cele 5 filtre, care acţionează întocmai ca nişte bariere impenetrabile.

Therapy Air® iOn este elegant şi aliniat celor mai moderne tendinţe ale designului interior. Eficienţa cu care purifică aerul pe care îl respirăm este completată şi de simplitatea frumuseţii sale.

Vă puteţi bucura de un aparat exclusiv, cu un aspect deosebit, performanţe deosebite
şi o modalitate de utilizare mai simplă ca niciodată.

Acesta este un aparat profesional pentru uz casnic, cu cel mai deosebit design pe care
vi l-aţi putea dori.
Inspiraţi adânc şi priviţi-l.
Chiar există – este aparatul Dvs. Therapy Air® iOn.

Pentru mai multe informaţii despre Therapy Air® iOn vă rugăm accesaţi:
www.therapyairion.com

 

 

Aqueena –Sistem de purificare a apei de la robinet.Redefineste ideea de puritate. Descoperiti placerea de a bea apa de izvor in fiecare zi. Aqueena este sistemul cel mai avansat, simplu si modern de purificare a apei, care asigura apa sanatoasa si curata asa cum a fost ea creata de natura. Spre deosebire de filtrele mecanice, care retin doar impuritatile fizice din apa, Aqueena retine si impuritatile chimice – bacterii, virusuri si alte microorganisme ce nu pot fi distruse prin simpla fierbere a apei. Eficienta maxima de retinere a poluantilor din apa este asigurata de cele 5 trepte de filtrare ale sistemului – 3 prefiltre mecanice (se schimba la 6 luni), membrana de osmoza reversibila (se schimba la 3 ani) si un postfiltru de carbon activ (se schimba la 1 an).

Osmoza reversibila este, in prezent, tehnologia cea mai avansata si sigura de purificare a apei din intreaga lume. Sistemul Aqueena este produs in Suedia si a castigat cel mai valoros certificat mondial, ANSI/NSF 58, din partea Asociatiei Americane a Calitatii Apei.  http://www.aqueena.com/ro_RO/

CleanSymag – Nu lasati depunerile de calcar sa influenteze calitatea apei. Dedurizatorul magnetic de la Zepter asigura calitatea apei in fiecare picatura.

Alaturi de purificatorul de apa Aqueena, CleanSymag rezolva problema apei dure. Datorita campului electromagnetic, generat in firul spiralat al aparatului, care se monteaza direct pe conducta de alimentare cu apa din locuinta dvs., mineralele, care formeaza depunerile de calcar, se dizolva, astfel incat pe peretii interiori ai instalatiilor si aparatelor electrocasnice nu vor mai exista depuneri de piatra. Cu CleaSymag apa isi pastreaza aceeasi duritate, nu isi pierde din principalele proprietati organice si chimice, dar dobandeste calitatile apei dedurizate. CleanSymag previne inlocuirea prematura a instalatiilor din locuinta, asigura facturi la energia electrica cu 40% mai mici, prelungeste cu 30% durata de functionare a aparatelor electrocasnice , protejeaza impotriva coroziunii si determina reducerea cu 30% a costuriloor cu detergenti. www.cleansymag.com

TUTTO LUXO 6S – aspirator performant

 

TUTTO LUXO 6 S este cel mai complex sistem profesional de curatare la nivel mondial produs de compania Zepter International din Elvetia, cu 6 sisteme operationale intr-un singur aparat, patent unic Zepter, inovatia anului 2010. 

Sistemul cuprinde aspiratorul cu tub dublu de aspirare si refulare abur, 18 piese componente de curatare, sistem aromaterapy, fier electric de calcat profesional cu aburi care excuta calcarea pe veriticala, costume, perdele, draperii, haine, ideal pentru curatat tapiteria, motorul, interiorul si exteriorul la autoturisme, cu  presiune a aburului la 180 grade celsius.

Distruge virusii, bacteriile, insectele, gandacii, dezinfecteaza incaperile si lucrurile, ozonifica aerul la interior prin cele 6 sisteme multisistem.

http://www.zepter-homecare.com/ro_RO/?m=801

Alte produse ale diviziei ZEPTER HOME CARE puteti viziona pe site-ul:

http://www.zepter-homecare.com/ro_RO/

 Informatii la tel: 0765863665, zep162@yahoo.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s