Vase de gatit Zepter_

https://juliane8.wordpress.com/2010/07/20/vase-de-gatit-zepter/

https://juliane8.wordpress.com/2010/07/20/mixer-zepter-mixsy/

https://juliane8.wordpress.com/2010/07/20/sistem-de-pastrarea-a-alimentelor-in-vid-zepter-vacsy/

TOSTERUL MULTIFUNCŢIONAL

Noul toster multifuncţional de la Zepter vă permite ca în fiecare dimineaţă să savuraţi gustul pâinii prăjite. Suprafaţa din oţel poleită şi forma ovală reuşită se asociază ideal cu destinaţia practică a acestui dispozitiv. Cele şase regimuri de pregătire, funcţiile de decongelare şi încălzire adăugătoare fără prăjire fac ca tosterul multifuncţional să devină un element indispensabil pentru fiecare bucătărie.

Cu ajutorul opţiunii „sustragerea comodă” dumneavoastră puteţi întrerupe prăjirea feliilor la orice etapă de pregătire. Comod în utilizare şi simplu în folosinţă prăjitorul de pâine multifuncţional cucereşte inimile fiecărei gospodine.

Delectaţi-vă cu aceste tostere minunate! Caracteristicele: 6 reglări de prăjit, butoane desinate decongelării, design elegant, timer.

ZESPRESSO® CAFE

O maşină de cafea ideală din generaţia nouă pentru pregătirea expres a cafelei italieneşti. Ea îmbină armonios ultimul strigăt al tehnicii contemporane şi un design excepţional.

Aparatul constă dintr-un container transparent mobil pentru apă, o pompă vibratoare cu o presiune de 29 bar şi un mâner pentru fierberea cafelei după sistemul prefusion. Astfel băutura va avea un aromat irepetabil, un gust bogat şi o spumă consistentă de culoarea nucii. Pe un panou de comandă sunt situate doar două butoane, care semnalizează despre funcţionarea aparatului şi gătinţa lui de a începe fierberea cafelei.

ZESPRESSO® CAFE permite de a savura atât aromatul şi gustul cafelei tradiţionale cât şi a celei espresso într-un timp foarte redus.

4 arome diferite: royal , barista, decafeinizata, intenso

UN CEAI PENTRU MINE

Un ceainic ideal pentru pregătirea băuturilor fierbinţi alese şi delicate. El nu numai că fierbe apa repede şi sigur, dar şi filtrează apa de impurităţi, fapt ce permite să savuraţi toată bogăţia gustului şi aromei ceaiului proaspăt fiert.

Simplitatea şi eleganţa liniilor îl transformă într-un adevărat decor al oricărui interior. Suportul demontabil al ceainicului permite utilizatorului să uite pentru totdeauna de cablurile supărătoare, iar mecanismul automat de pornire-oprire vă va elibera de obligaţia de a urmări în permanenţă cum fierbe apa.

Caracteristicele: fierbe până la 1,7 litri de apă, design contemporan, suport demontabil, mecanism automat de pornite şi oprire, filtrarea impurităţilor din apă.

Cu ajutorul noilor aparate de bucătărie Zepter dumneavoastră nu numai că-i veţi bucura pe cei apropiaţi şi dragi, dar le veţi uşura traiul. Zepter întotdeauna oferă mai multe!

Set cutite profesionale Zepter

                                                                                                                                                                 Set cutite de bucatarie

Set accesorii de bucatarie – III

Set accesorii de bucatarie – IV

PLITA CU INDUCTIE ZEPTER

Plita cu inductie

                             Informatii  zep162@yahoo.com

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în produse zepter și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s